Bestelling en Levering

Levering

Levering is bij Eefje Elise™ is gratis en dat zal het ook altijd blijven. Veel van onze producten worden met veel liefde speciaal voor jou op maat gemaakt, dit is een secuur proces, hierdoor duurt de verzending ietsje langer dan dat je waarschijnlijk gewend bent. 

Custom made producten: 14-25 werkdagen

Niet custom made: Gemiddeld 5-14 werkdagen.

Mocht je iets willen wijzigen aan je bestelling, laat het dan binnen 48 uur weten. Hierna kunnen wij helaas geen wijzigingen meer aanbrengen.

Vertraging

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat een bestelling vertraging heeft. Duurt de vertraging langer dan een week? Neem dan even contact met ons op. 

Let op: Aangegeven verzendtijden zijn slechts schattingen en geen garantie. De verzendtijden zijn aangegeven in werkdagen, dit wil dus zeggen dat weekenden hier niet bij zijn inbegrepen. Wij doen er alles aan om onze pakketjes zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen, maar houd er rekening mee dat pakjes in sommige gevallen vertraging kunnen oplopen.

Herkomst

We willen graag open met je communiceren over de herkomst van onze schitterende producten. Onze sieraden worden vervaardigd buiten Europa, waar ambacht en expertise in sieraden maken worden gekoesterd.

Deze benadering stelt ons in staat niet alleen een uitmuntende kwaliteit te waarborgen, maar ook onze producten tegen een meer betaalbare prijs aan te bieden dan vele concurrenten.

We werken nauw samen met betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig bij je wordt bezorgd. Deze aanpak stelt ons in staat om jou trendy en betaalbare sieraden aan te bieden. Wanneer alle creatieve stappen zijn doorlopen, worden onze prachtige items vervaardigd met zorgvuldigheid en expertise in China, vanwaar ze direct naar jou worden verzonden.

We staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en zijn ervan overtuigd dat je zult genieten van de duurzaamheid en prachtige details, mocht je daar na ontvangst van je bestelling toch anders over denken en het daar niet mee eens zijn krijg je je geld gewoon terug.

Als een bewuste stap om onze ecologische voetafdruk te compenseren, planten we voor elke bestelling een boom. Zo dragen we bij aan het herstel van het milieu en proberen we de uitstoot van het verre vervoer enigszins te neutraliseren.

Bedankt voor je begrip en vertrouwen in ons. We hopen dat onze sieraden jouw stijl en persoonlijkheid op een prachtige manier aanvullen.