Bestelling en Levering

 

Levering

Levering is bij Eefje Elise™ is gratis en dat zal het ook altijd blijven. Veel van onze producten worden met veel liefde speciaal voor jou op maat gemaakt, dit is een secuur proces, hierdoor duurt de verzending ietsje langer dan dat je waarschijnlijk gewend bent. 

Custom made producten: 14-25 werkdagen

Niet custom made: Gemiddeld 5-14 werkdagen.

 

Duurzaamheid

Onze sieraden worden direct vanaf onze sieraden werkplaats verstuurd. Hierdoor hoeven ze niet eerst langs een warenhuis, voordat jij ze koopt. De producten leggen een kortere weg af, wat zorgt voor een verminderde uitstoot van CO2 en dat is dus beter voor het milieu! Daarnaast doen wij niet aan onnodig grote verpakkingen. Wij willen voorkomen dat wij meedoen aan zogenaamde “luchtvervoer”, waarbij men veel te ruime verpakkingen gebruikt, waardoor je letterlijk lucht vervoert.

Kosten besparen

Door dit unieke businessmodel hebben wij geen voorraadruimte nodig, is de transport goedkoper en besparen we kosten op de verpakking. Door al deze slimme besparingen kunnen wij jou alles voor een veel lagere prijs aanbieden! En natuurlijk gratis verzending!

Vertraging?

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat een bestelling vertraging heeft. Duurt de vertraging langer dan een week? Neem dan even contact met ons op. 

Let op: Aangegeven verzendtijden zijn slechts schattingen en geen garantie. De verzendtijden zijn aangegeven in werkdagen, dit wil dus zeggen dat weekenden hier niet bij zijn inbegrepen. Wij doen er alles aan om onze pakketjes zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen, echter staan wij niet in voor de gevolgen van het corona virus, houd er rekening mee dat pakjes vertraging kunnen oplopen.