Levering

Levering is bij Eefje Elise™ is gratis en dat zal het ook altijd blijven. Wij verzenden onze producten direct vanaf de leverancier zonder luxe verpakkingen. Hierdoor duurt de verzending ietsje langer dan dat je waarschijnlijk gewend bent bij andere webshops.

Nederland: Gemiddeld 7-15 werkdagen.

België: Gemiddeld 14-28 werkdagen

Custom made producten: 14-25 werkdagen

Duurzaamheid

Zoals je hierboven al kon lezen worden onze producten direct vanaf de leverancier verstuurd. Hierdoor hoeven ze niet eerst langs ons te komen, voordat jij ze koopt. De producten leggen een kortere weg af, wat zorgt voor een verminderde uitstoot van CO2 en dat is dus beter voor het milieu! Daarnaast doen wij niet aan onnodige of luxe verpakkingen. Wij willen voorkomen dat wij meedoen aan zogenaamde “luchtvervoer”, waarbij men veel te ruime verpakkingen gebruikt, waardoor je letterlijk lucht vervoert. En deze worden toch weer weggegooid, niet waar?

Kosten besparen

Door dit unieke businessmodel hebben wij geen voorraadruimte nodig hier in Nederland, is de transport goedkoper en besparen we kosten op de verpakking. Door al deze slimme besparingen kunnen wij jou alles voor een veel lagere prijs aanbieden! En natuurlijk gratis verzending!

Custom made producten

Onze custom made producten zoals ringen en andere op maat gemaakte producten hebben een nog iets langere levertijd vanwege het proces dat er aan vooraf gaat. Houd rekening met een levertijd van zo'n 10 tot 25 werkdagen. 

Meerdere artikelen besteld?

Als je meerdere artikelen hebt besteld kan het zijn dat deze niet tegelijkertijd bij je aankomen wanneer deze niet van dezelfde leverancier afkomstig zijn. Bedankt voor je begrip!

Vertraging?

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat een bestelling vertraging heeft. Duurt de vertraging langer dan een week? Neem dan even contact met ons op. 

Let op: Aangegeven verzendtijden zijn slechts schattingen en geen garantie. De verzendtijden zijn aangegeven in werkdagen, dit wil dus zeggen dat weekenden hier niet bij zijn inbegrepen. Wij doen er alles aan om onze pakketjes zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen, echter staan wij niet in voor de gevolgen van het corona virus, houd er rekening mee dat pakjes vertraging kunnen oplopen.