Veelgestelde Vragen

Inklapbare content

Wat is de levertijd? 

Verzending is altijd gratis bij Eefje Elise. Alle producten met gegraveerde namen/woorden/afbeeldingen/etc. zijn maatwerkproducten, daarom zal de levertijd ongeveer 14-25 werkdagen zijn. Alle niet op maat gemaakte producten worden binnen 5-14 werkdagen geleverd.

Zijn de sieraden nikkelvrij?

Onze sieraden zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een coating. Onze sieraden zijn volledig allergeen en huidvriendelijk. Onze premium coating zorgt ervoor dat zelfs als het roestvrij staal nikkel bevat, het niet in contact komt met uw huid, waardoor het ideaal is voor mensen met een nikkelallergie. Verwen uzelf met onze prachtige sieraden en geniet van het comfort van zorgeloos dragen.

Is er een garantie?

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en willen dat je vertrouwen hebt in je aankoop. Daarom bieden wij gratis 1 jaar garantie op alle artikelen. Voor extra gemoedsrust kan je bij het afrekenen ook een uitgebreide garantie kopen. Shop nu en geniet van zorgeloos winkelen.

Zullen de sieraden verkleuren? 

Onze sieraden zijn vakkundig vervaardigd met behulp van de beste kwaliteit materialen en zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan. Wees gerust dat onze sieraden geen schadelijke stoffen bevatten, zodat je geen last hebt van roest, aanslag, allergie of verkleuring. Echter, als je ooit problemen ondervindt met je sieraden, aarzel dan niet om contact met ons op info@eefjeelise.nl en we zullen blij zijn om je te helpen een oplossing te vinden. Je tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en wij staan achter de kwaliteit van onze producten.

Van welk materiaal zijn de sieraden gemaakt?

Verhoog je stijl met vertrouwen in de wetenschap dat onze sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ontworpen zijn om een leven lang mee te gaan. Wij gebruiken het beste roestvrij staal, kristal, kettingen en andere materialen om onze sieraden te maken. 

Wij zijn trots op het gebruik van uitsluitend niet-giftige stoffen, zodat je geen roest, aanslag, verkleuring of allergieën ervaart. Ontdek de vreugde van het dragen van onze prachtige sieraden.

Zijn de sieraden alleen voor dames of ook geschikt voor heren? 

Onze sieraden zijn zo ontworpen dat ze veelzijdig zijn en door iedereen gedragen kunnen worden, ongeacht het geslacht. Hoewel sommige sieraden een meer vrouwelijk ontwerp hebben, is het merendeel van onze collectie geslachtsneutraal en kunnen onze sieraden naar ieders smaak worden gestyled. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zijn of haar stijl te verbeteren met onze prachtige sieraden.

Zijn er verzendkosten?

Wij bieden gratis verzending aan op alle bestellingen binnen Europa. Geniet van het gemak van het selecteren van je favoriete sieraden zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele extra kosten. Verhoog je stijl moeiteloos en laat ons voor de rest zorgen. 

Zijn er douanekosten? 

Wij willen je winkelervaring zo naadloos mogelijk laten verlopen en daarom hebben we ervoor gezorgd dat er geen douanekosten zijn. Dat klopt, geen onverwachte kosten bij het afrekenen of wanneer je je bestelling ontvangt. Leun achterover, ontspan en geniet van het winkelen van je favoriete sieraden zonder enige zorgen. 

Mijn sieraad is gebroken, wat moet ik doen?

Allereerst spijt het ons te horen over je gebroken sieraden, en we zijn toegewijd om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Stuur ons een e-mail op info@eefjeelise.nl, inclusief een foto van het beschadigde item. Ons team zal hard werken om de beste oplossing voor je te vinden. Bedankt dat je ons de kans geeft om het goed te maken.

Ik ben niet blij met hoe mijn sieraden zijn geworden, wat kan ik doen? 

Het spijt ons te horen dat de sieraden die je hebt ontvangen niet aan je verwachtingen voldeden. We willen het graag goed maken en je helpen een oplossing te vinden. Stuur ons een e-mail op info@eefjeelise.nl samen met een foto van het artikel, zodat ons team je kan helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Bedankt dat je ons de kans geeft om het probleem op te lossen.

Wat voor soort foto's kan ik gebruiken voor de foto sieraden?

Om de hoogste kwaliteit voor jouw gepersonaliseerde sieraad te garanderen, raden wij aan foto's met een hoge resolutie te gebruiken, waarbij het onderwerp in het midden van het kader staat. Vermijd het gebruik van donkere foto's, zwart-wit foto's, foto's die van een afstand zijn genomen, afbeeldingen van afgedrukte foto's en afbeeldingen van lage kwaliteit. 

Voor sieraden met een projectiekristal, zoals onze foto armband en hart foto ketting, geldt dat alle afbeeldingen worden bijgesneden tot een vierkant, zodat ze in het project kristal passen. Wij willen dat je je persoonlijke sieraden nog jaren kunt koesteren, en een foto van hoge kwaliteit is de sleutel tot het meest perfecte resultaat.

Kan ik met mijn sieraden douchen?

Wij geven om de levensduur van je sieraden, en we willen ervoor zorgen dat je er jarenlang plezier van hebt. Ter herinnering, vermijd douchen met onze roestvrij stalen sieraden omdat dit de coating en de levensduur kan aantasten. Dankjewel voor het verzorgen van je prachtige sieraden.

Zal het beeld van de foto sieraden vervagen?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen en technologie om ervoor te zorgen dat de afbeelding op onze foto sieraden lang meegaat en niet snel vervaagt. Als je echter problemen ondervindt met het vervagen van de afbeelding, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op info@eefjeelise.nl en wij zullen je graag helpen een oplossing te vinden. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit en wij staan achter de kwaliteit van onze producten.

Waar is mijn bestelling? De levertijd is verstreken en ik heb mijn bestelling nog steeds niet.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak dat deze vertraging heeft veroorzaakt. Stuur ons een e-mail op info@eefjeelise.nl met je bestelnummer en onze klantenservice zal het probleem onderzoeken en een update geven over de status van je bestelling. Wij stellen je geduld en begrip op prijs en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Is er een fysieke winkel?

Dankjewel voor je interesse in onze sieraden. We hebben momenteel geen fysieke winkel en verkopen onze producten alleen online. We streven er echter naar om de best mogelijke winkelervaring voor onze klanten te bieden, met een gebruiksvriendelijke website, veilige betalingsopties en uitzonderlijke klantenservice. Laat het ons weten als je nog vragen of zorgen hebt, en we zullen je graag helpen.

Is het mogelijk om een speciaal verzoek in te dienen, zoals het verlengen van een ketting, het toevoegen van een speciale kaart, enz.

Absoluut! We zijn blij om speciale verzoeken tegemoet te komen om je sieraad nog unieker en persoonlijker te maken. Stuur ons een e-mail op info@eefjeelise.nl met de details van je verzoek, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen informeren. Sommige verzoeken kunnen we gratis doen, maar als je verzoek extra materialen, arbeid of tijd vereist, kunnen extra kosten van toepassing zijn. Wij willen ervoor zorgen dat je speciale verzoek naar tevredenheid wordt uitgevoerd, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.