Sieraden Verzorging

We willen dat je favoriete sieraden er altijd prachtig uitzien. Hier zijn enkele eenvoudige tips om voor ze te zorgen:

  • Vermijd agressieve chemicaliën: Houd je sieraden uit de buurt van vuur, alcohol, parfums, lotions of andere agressieve chemicaliën, omdat ze de metaallaag kunnen beschadigen.

- Doe je sieraden af voordat je deze producten gebruikt om ze te beschermen.

  • Regelmatig onderhoud: Om je sieraden in topconditie te houden, raden we aan ze voorzichtig af te vegen met een zachte doek of een papieren servet tijdens het dragen.

- Doe je sieraden af voordat je gaat slapen of deelneemt aan lichamelijke activiteiten, omdat metalen kunnen reageren met de natuurlijke oliën van je huid en verkleuring kunnen veroorzaken.

  • Individuele reacties: Het is belangrijk om te weten dat verschillende metalen in sieraden mogelijk anders kunnen reageren op de huidoliën van elke persoon.

- Let op dat we niet verantwoordelijk zijn voor verkleuring als gevolg van een reactie tussen de oliën van je huid en het metaal, of voor het niet opvolgen van de verzorgingsinstructies.

- We staan altijd klaar om advies te geven en je te helpen bij eventuele vragen over de verzorging van je sieraden.

  • Vermijd contact met water: Water kan de glans van je sieraden verminderen, dus het is het beste om ze af te doen voordat je gaat baden, douchen of zwemmen.

- Bewaar je sieraden apart in de bijgeleverde verpakking of in een luchtdichte sieradendoos om blootstelling aan lucht te voorkomen, wat de kleur geleidelijk kan doen vervagen.

Het dragen van je sieraden

Door bewust te zijn van hoe je je sieraden draagt, kun je ervoor zorgen dat ze lang meegaan en hun glans behouden. Hier zijn enkele handige tips:

  • Bescherm je sieraden: Bewaar je sieraden voordat je deelneemt aan activiteiten die schade kunnen veroorzaken.

- Wees voorzichtig tijdens ruw werk of bij het beoefenen van sporten om schade aan je sieraden te voorkomen.

  • Volgorde van aanbrengen: Breng altijd parfum, lotions en andere verzorgingsproducten aan voordat je je sieraden om doet.

- Dit voorkomt direct contact van chemicaliën met je sieraden, wat hun glans kan aantasten.

  • Doe je sieraden af bij specifieke activiteiten: Het is raadzaam om je sieraden af te doen tijdens het sporten, zwemmen of douchen.

- Zweet, zeewater, chloor en vocht kunnen schadelijk zijn voor je sieraden.

Verzorgingstips voor verschillende materialen

Hier zijn specifieke verzorgingstips voor de materialen die we gebruiken:

  • Zilveren en roestvrijstalen sieraden: Om de schoonheid van je zilveren en roestvrijstalen sieraden te behouden, is regelmatig onderhoud essentieel.

- Gebruik een zachte doek en een mild sopje van water en zeep om eventuele vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.

  • Vergulde sieraden: Voor vergulde sieraden is een zachte poetsdoek de beste keuze.

- Polijst voorzichtig om de vergulde laag niet te beschadigen.

Onthoud dat goed voor je sieraden zorgen de beste manier is om ze in goede staat te houden. Als je vragen hebt over het onderhoud van sieraden, staan we altijd klaar om begeleiding en hulp te bieden.