Over Ons

Eefje Elise is ontstaan vanuit de wens om mensen hun herinneringen en kostbaarste momenten altijd bij zich te laten dragen. Sommige ervaringen zijn onbeschrijfelijk, daarom zijn sieraden het ultieme medium om je eigen verhaal te vertellen via een uniek vervaardigd kunstwerk. Met de allerbeste materialen en vakmensen creëren wij iets buitengewoons.

Na jarenlange ervaring hebben wij iets bijzonders opgemerkt, of het nu gaat om een ring met de namen van je geliefde, een hanger waarin de naam van je eerstgeborene is gegraveerd, of een gepersonaliseerde armband bij een afstuderen. Wij zagen de vraag naar exclusieve sieraden die mensen met trots blijven dragen. Iets speciaals waarmee je op jouw eigen wijze jouw verhaal kunt vertellen.

Sindsdien werken wij onvermoeibaar om iets onderscheidends te creëren. Wij geloven dat het productieproces net zo belangrijk is als de reden waarom mensen onze sieraden dragen. Luxe zou niet beperkt mogen zijn tot een selecte groep mensen. Onze ontwerpen zijn verkrijgbaar in diverse maten en stijlen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte ring, ketting of gepersonaliseerd sieraad, wij hebben iets unieks voor jou, altijd passend bij de gelegenheid.

Elegante Sieraden Met Jouw Eigen Verhaal